Impiant Philips FX15/12

14014

29 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Impiant Philips

Modeli: FX15/12

Radio: Fm

Me 2 bokse dhe 1 CD.

Fuqia dalese: 180 W

Riprodhimi i CD: CD, CD-R / RW, MP3-CD

Me porte USB, hyrje AUX dhe MP3.

Wireless bluetooth: Bluetooth/ NFC

Ekrani: LCD

Permasat: 467 x 140 x 320 mm

Pesha: 7.5 kg

Marka Philips
Garancia 2 vjet

Më shumë informacion

Impiant Philips

Modeli: FX15/12

Radio: Fm

Me 2 bokse dhe 1 CD.

Fuqia dalese: 180 W

Riprodhimi i CD: CD, CD-R / RW, MP3-CD

Me porte USB, hyrje AUX dhe MP3.

Wireless bluetooth: Bluetooth/ NFC

Ekrani: LCD

Permasat: 467 x 140 x 320 mm

Pesha: 7.5 kg

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: