Impiant Philips FX25/12

14017

34 390 Lekë

34 990 Lekë

Add to wishlist

Impiant Philips

Modeli: FX25/12

Me radio dhe 1 vend per CD.

Fuqia dalese: 300 W

Me 2 bokse.

Ekran LCD

Me porte USB, porte iPhone / iPod, MP3.

Wirless bluetooth: Bluetooth/ NFC

Me rregullim te zerit (EQ) dhe rregullim bass / treble.

Permasat (GJ X L X TH): 467 x 140 x 320 mm

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 300W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Impiant Philips

Modeli: FX25/12

Me radio dhe 1 vend per CD.

Fuqia dalese: 300 W

Me 2 bokse.

Ekran LCD

Me porte USB, porte iPhone / iPod, MP3.

Wirless bluetooth: Bluetooth/ NFC

Me rregullim te zerit (EQ) dhe rregullim bass / treble.

Permasat (GJ X L X TH): 467 x 140 x 320 mm

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 300W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: