Impiant Sony MHCEC619IP

  • 1 vit garanci

14012

22 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Impiant Sony

Modeli: MHCEC619IP

Me radio/ RDS

Me 2 bokse dhe nje vend per CD.

Fuqia: 120 W

Porte USB: USB Play & Rec

Me porte per iPhone / iPod

Me hyrje AUX, MP3, ID3 TAG.

Ekrani: LCD

Rregullimi bass / treble: Bass Boost

  • Specifikimet
  • Marka: Sony
  • Garancia: 1 vit