Impiant Sony MHCV7D

14273

Impiant Sony

Modeli: MHCV7D

Fuqia dalese: 1440 W

Me 4 bokse.

Ekran LCD

Radio

Me nje porte USB dhe AUX

Wirless bluetooth: Bluetooth

Me rregullim bass/ treble: Mega Bass

Marka Sony
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Impiant Sony

Modeli: MHCV7D

Fuqia dalese: 1440 W

Me 4 bokse.

Ekran LCD

Radio

Me nje porte USB dhe AUX

Wirless bluetooth: Bluetooth

Me rregullim bass/ treble: Mega Bass

Fleta e të dhënave

Marka Sony
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: