Kamera 4K UltraHD per Sport Action Camera

14458

15 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Kamera per Sport me cilesi 4K Ultra High Definition
Mbrojtesja plastike Hermetike e ben kete kamer rezistente ndaj ujit deri ne 30 metra thellesi.
- Fale aksesoreve te shute te perfshire ne paketim kjo Kamer mund te vendoset kudo dhe pervec se perdoret gjate aktivitetit Sportiv mund te perdoret dhe si Kamer makine, Aparat Fotografik, Kamera e fshehte etj
- Lente me kend 130 grade
- Lidhje Wireless me Telefonin nepermjet Aplikacionit
- Ekran LCD 2"
- Menuja e disponueshme ne disa gjuhe
- Kameres mund t'i vendoset karte Micro SD per te regjstruar Video, ose Fotografi
- Bateria me kapacitet 1050mAh
** Mund te regjistroj video deri ne 50 minuta
- Lidhje nepermjet fishes Micro USB/HDMI
- Permasat: 5.9 x 2.5 x 4.1 cm

Garancia 1 muaj

Më shumë informacion

Kamera per Sport me cilesi 4K Ultra High Definition
Mbrojtesja plastike Hermetike e ben kete kamer rezistente ndaj ujit deri ne 30 metra thellesi.
- Fale aksesoreve te shute te perfshire ne paketim kjo Kamer mund te vendoset kudo dhe pervec se perdoret gjate aktivitetit Sportiv mund te perdoret dhe si Kamer makine, Aparat Fotografik, Kamera e fshehte etj
- Lente me kend 130 grade
- Lidhje Wireless me Telefonin nepermjet Aplikacionit
- Ekran LCD 2"
- Menuja e disponueshme ne disa gjuhe
- Kameres mund t'i vendoset karte Micro SD per te regjstruar Video, ose Fotografi
- Bateria me kapacitet 1050mAh
** Mund te regjistroj video deri ne 50 minuta
- Lidhje nepermjet fishes Micro USB/HDMI
- Permasat: 5.9 x 2.5 x 4.1 cm

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: