Kamera e Fshehte ne Syze Dielli te Polarizuara 720P

18283

Kamera e Fshehte ne Syze Dielli te Polarizuara 720P

Syze dielli me kamera te fshehte.

Modeli i syzeve eshte sportiv. Kamera eshte e vendosur ne mes te zyzeve.

Regjistrimi fillon me shtypjen e nje butoni, dhe kur ju te keni perfunduar informacioni do te ruhet me karten SD.

Nese shtypni butonin e cameres ajo do te fotografoje menjehere pa patur nevoje ti ngulni syte direkt tek objekti.

formati i videos eshte AVI dhe i fotos eshte JPG.

Lidhe lehtesisht me PC ose Laptop pa patur nevoje per driver.

Me bateri te rikarikueshme prej litiumi e cila gjate perdorimit zgjat 1-2 ore dhe karikohet per 2-3 ore.

Kohezgjatja e baterise 1-2 ore
Rezolucioni 1280x720 / 720x480
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera e Fshehte ne Syze Dielli te Polarizuara 720P

Syze dielli me kamera te fshehte.

Modeli i syzeve eshte sportiv. Kamera eshte e vendosur ne mes te zyzeve.

Regjistrimi fillon me shtypjen e nje butoni, dhe kur ju te keni perfunduar informacioni do te ruhet me karten SD.

Nese shtypni butonin e cameres ajo do te fotografoje menjehere pa patur nevoje ti ngulni syte direkt tek objekti.

formati i videos eshte AVI dhe i fotos eshte JPG.

Lidhe lehtesisht me PC ose Laptop pa patur nevoje per driver.

Me bateri te rikarikueshme prej litiumi e cila gjate perdorimit zgjat 1-2 ore dhe karikohet per 2-3 ore.

Fleta e të dhënave

Kohezgjatja e baterise 1-2 ore
Rezolucioni 1280x720 / 720x480

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: