Kamera e Fshehte WiFi per Sigurine e Shtepise me Sistem te Kompletuar 4LED

Shëno vlerësimin tënd

Kamera e Fshehte WiFi per Sigurine e Shtepise me Sistem te Kompletuar 4LED

Kamera e Fshehte WiFi per Sigurine e Shtepise me Sistem te Kompletuar 4LED

DT0385

5 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Kamera e Fshehte me permasat e nje monedhe.
Transmetim dhe marrje sinjali pa nevoje per kabuj.
Pesha shume e lehte.
Harxhon shume pak bateri, cilesi shume e mire video, instalohet dhe perdoret lehtesisht.
- Sistemi eshte i kompletuar. Mjafton ta lidhni me TV ose VCR (DVR) per monitorim Audio dhe Video.
Perfekt per ambiente si pershembull dyqan, magazinae, shkolle, zyre apo shtepi
Ka te perfshire:
- Marres Video Wireless i rregullueshem per te gjetur frekuencat e kameres.
- 100-240V Adaptor Universal per kameren Wireless
- 100-240V Adaptor Universal per Marresin Video
- Adaptor per bateri 9V per Kameren Wireless (bateria 9V nuk eshte e perfshire)
- Sinjal deri ne 60 metra (ne hapesire te lire)
Frekuenca Marrese: 900MHz-1200MHz

Permasa: 115 x 80 x 21 mm

Pesha: 120 g (Mbeshtjellje Alumin)