Kamera e Fsheshte ne Ore Dore Klasike me Zinxhir

17686

4 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Kamera e Fsheshte ne Ore Dore Klasike me Zinxhir

Nje kamera e fshehte tek ora e dores. Rregjistroni biseda te rendesishme apo gjithcka qe doni.

Regjistrimi fillon me shtypjen e nje butoni, dhe kur ju te keni perfunduar mund te transferoni te dhenat nepermjet portit USB ne kompjuterin tuaj.

Butoni on/off ben ndezjen dhe fikjen e procesit te rregjitrimit.Kamera eshte me mikrofon dhe ka nje memorie prej 4GB

Formati i fotografise eshte JPG ndersa e videos AVI

Me bateri te rikarikueshme prej litiumi

Rezolucioni 640x480/ 1280x960
Kapaciteti 4 GB
Porta USB 1 Porte USB

Më shumë informacion

Kamera e Fsheshte ne Ore Dore Klasike me Zinxhir

Nje kamera e fshehte tek ora e dores. Rregjistroni biseda te rendesishme apo gjithcka qe doni.

Regjistrimi fillon me shtypjen e nje butoni, dhe kur ju te keni perfunduar mund te transferoni te dhenat nepermjet portit USB ne kompjuterin tuaj.

Butoni on/off ben ndezjen dhe fikjen e procesit te rregjitrimit.Kamera eshte me mikrofon dhe ka nje memorie prej 4GB

Formati i fotografise eshte JPG ndersa e videos AVI

Me bateri te rikarikueshme prej litiumi

Fleta e të dhënave

Rezolucioni 640x480/ 1280x960
Kapaciteti 4 GB
Porta USB 1 Porte USB

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: