Kamera Wireless D-Link 180-grade 720p DCS-960L

14532

Kamera me wireless e markes D-Link modeli DCS-960L

Teknologjia me e fundit e sigurise. Kamer HD720P me drita LED 

Sherben si vezhgues dhe regjistrues per shtepine apo zyren tuaj ne menyre qe mos jeni asnjeher ne merak se cfare po ndodh kur jeni larg ambientit.

Rrotullohet ne 180 grade per te vezhguar cdo cep te ambientit tuaj

Teknologji e cila maksimizon cilesine e videos edhe ne detajet e vogla ne menyre qe te keni ne vezhgim dhomen tuaj me nje kamera te vetme.

Maksimizon cilësinë e videos me shum pak shtrembërim. Videoja Crisp 1080p HD ju lejon të dalloni fytyra dhe levizje me detaje - është siguria në shtëpi

Punon edhe ne erresire dhe jo vetem diten.Me vizionin e natës 16 ft, nuk do humbisni asgje

Kamera e cila lidhet vetem nepermjet aplikacionit free mydlink®(apple, android dhe windos phone) dhe ju lejon te vezhgoni ambientin ku ndodhet kamera kudo qe te jeni.

E lehte per tu instaluar dhe akome me e lehte për t'u përdorur.

Vend per karte memorje Micro SD (nuk perfshihet ne cmim)

Mund te regjistronin direkt na kamer automatikisht ose sipas deshires.

Ju njofton nese ka levizje para kameres

Pse kameran D-Link 180 grade?

Sepse ka mikrofon te integruar ne trupin e kameras

2 Drita LED infra qe sigurojne imazh te shndritshem

Sensor qe kap levizjet dhe njofton automatikisht

Zoom  digjital 8x

Sensor HD 1/2.7”, 2-megapixel për të dhënë imazhe në detaje të mprehta dhe të pasura.

Përcakton kur LEDs IR janë të nevojshme për të parë në errësirë.

Marka D-Link
Garancia 1 vit
Permasa 3.78 x 3.78 x 5.43 inches
Lloji i kartes Karte Micro SD
Rezolucioni Kameres 1/2.7" 1-megapixel
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera me wireless e markes D-Link modeli DCS-960L

Teknologjia me e fundit e sigurise. Kamer HD720P me drita LED 

Sherben si vezhgues dhe regjistrues per shtepine apo zyren tuaj ne menyre qe mos jeni asnjeher ne merak se cfare po ndodh kur jeni larg ambientit.

Rrotullohet ne 180 grade per te vezhguar cdo cep te ambientit tuaj

Teknologji e cila maksimizon cilesine e videos edhe ne detajet e vogla ne menyre qe te keni ne vezhgim dhomen tuaj me nje kamera te vetme.

Maksimizon cilësinë e videos me shum pak shtrembërim. Videoja Crisp 1080p HD ju lejon të dalloni fytyra dhe levizje me detaje - është siguria në shtëpi

Punon edhe ne erresire dhe jo vetem diten.Me vizionin e natës 16 ft, nuk do humbisni asgje

Kamera e cila lidhet vetem nepermjet aplikacionit free mydlink®(apple, android dhe windos phone) dhe ju lejon te vezhgoni ambientin ku ndodhet kamera kudo qe te jeni.

E lehte per tu instaluar dhe akome me e lehte për t'u përdorur.

Vend per karte memorje Micro SD (nuk perfshihet ne cmim)

Mund te regjistronin direkt na kamer automatikisht ose sipas deshires.

Ju njofton nese ka levizje para kameres

Pse kameran D-Link 180 grade?

Sepse ka mikrofon te integruar ne trupin e kameras

2 Drita LED infra qe sigurojne imazh te shndritshem

Sensor qe kap levizjet dhe njofton automatikisht

Zoom  digjital 8x

Sensor HD 1/2.7”, 2-megapixel për të dhënë imazhe në detaje të mprehta dhe të pasura.

Përcakton kur LEDs IR janë të nevojshme për të parë në errësirë.

Fleta e të dhënave

Marka D-Link
Garancia 1 vit
Permasa 3.78 x 3.78 x 5.43 inches
Lloji i kartes Karte Micro SD
Rezolucioni Kameres 1/2.7" 1-megapixel
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: