Kamera Wireless D-Link Day & Night DCS-932L

12531

Kamera Wi-Fi qe do sherbej si nje sy i dyte ne shtepine ose zyren tuaj.

Nje prodhim i markes D-Link modeli DCA-932L per diten dhe naten, 24 ore mbikqyrje per cdo ambient tuajin

Drita LED infrared te cilat mundesojne vezhgimin e ambientit edhe ne erresire

Nepermjet kesaj kamere mund te kontrolloni shtepine ose zyren nga kudo qe te jeni.

Lidhet nepermjet aplikacionit falas MYDLINK ne AppStore, Play Store ose Windows Phone Store.

Funksion ne menyre te pavarur pa patur nevoje per software apo PC.

Dallon levizjet, dërgon njoftime me e-mail me fotografitë sa herë që lëvizja ose zëri zbulohet duke përdorur vetëm DCS-932L dhe një lidhje interneti

Me drita LED infra te kuqe, të cilat mundësojnë shikimin dhe natën deri në 5 metra

Mund te beni Zoom pamjen e kameres. E thjeshte per tu lidhur

Ngjyra e bardhe. Ne kuti perfshihet kamera, ushqyesi, kabell ethernet dhe guida

High quality 1/5" VGA progressive CMOS sensor

Me mikrofon. Zoom dixhital 4x. Kendi i pamjes:
(H) 45.3°
(V) 34.5°
(D) 54.9°

Rezolucioni i videos 640 x 480/

  • 320 x 240 / 160 x 112 at 30 fps 

Marka D-Link
Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera Wi-Fi qe do sherbej si nje sy i dyte ne shtepine ose zyren tuaj.

Nje prodhim i markes D-Link modeli DCA-932L per diten dhe naten, 24 ore mbikqyrje per cdo ambient tuajin

Drita LED infrared te cilat mundesojne vezhgimin e ambientit edhe ne erresire

Nepermjet kesaj kamere mund te kontrolloni shtepine ose zyren nga kudo qe te jeni.

Lidhet nepermjet aplikacionit falas MYDLINK ne AppStore, Play Store ose Windows Phone Store.

Funksion ne menyre te pavarur pa patur nevoje per software apo PC.

Dallon levizjet, dërgon njoftime me e-mail me fotografitë sa herë që lëvizja ose zëri zbulohet duke përdorur vetëm DCS-932L dhe një lidhje interneti

Me drita LED infra te kuqe, të cilat mundësojnë shikimin dhe natën deri në 5 metra

Mund te beni Zoom pamjen e kameres. E thjeshte per tu lidhur

Ngjyra e bardhe. Ne kuti perfshihet kamera, ushqyesi, kabell ethernet dhe guida

High quality 1/5" VGA progressive CMOS sensor

Me mikrofon. Zoom dixhital 4x. Kendi i pamjes:
(H) 45.3°
(V) 34.5°
(D) 54.9°

Rezolucioni i videos 640 x 480/

  • 320 x 240 / 160 x 112 at 30 fps 

Fleta e të dhënave

Marka D-Link
Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: