Kamera Wireless D-Link Pan & Tilt Night Vision DCS-5000L

12519

Kamera Wireless e markes D-Link Pan & Tilt Night Vision DCS-5000L

Kamera Wireless qe leviz Horizontalisht dhe vertikalisht ne menyre qe te vezhgoni shtepine ose zyren tuaj plotesisht, kudo qe te jeni.

Kjo kamer sherben vetem per te vezhguar nje ambient, nuk regjistron automatikisht.

Mund te rregjistroi edhe naten ne erresire per shkak te dritave LED dhe infra te kuqe

1/4” Megapixel  kamera dhe sensor CMOS.

Pan Range: -170° to 170°

Tilt Range: -20° to 100°

Zmadhimi dixhital 10x

- Mund te shikoni pamjen nga kamera kudo qe te jeni nga telefoni ose tableti juaj.
- Mund te shikoni edhe naten deri ne ne 8 metra distance
- Mund ta beni kameren te leviz majtas-djathtas, larte-poshte ne menyre qe te keni kontroll te plote te ambientit.
- Gjithashtu ju lajmeron nese ka levizje ne ambientin ku eshte kamera.

Menaxhohet nga nje administrator dhe mbrohet me pasword

I thjeshte per tu vene ne pune. Lidhje Wireless ne distance te larget. Ju con notifikime nese ka levizje ne dhome. Ju ben te kurseni para sepse nuk ka kosto mujore sic kane kamerat e sigurise.

Lidhet nepermjet aplikacionit "Mydlink"(apple, android dhe windos phone) dhe ju lejon te vezhgoni ambientin ku ndodhet kamera kudo qe te jeni.

Marka D-Link
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kamera Wireless e markes D-Link Pan & Tilt Night Vision DCS-5000L

Kamera Wireless qe leviz Horizontalisht dhe vertikalisht ne menyre qe te vezhgoni shtepine ose zyren tuaj plotesisht, kudo qe te jeni.

Kjo kamer sherben vetem per te vezhguar nje ambient, nuk regjistron automatikisht.

Mund te rregjistroi edhe naten ne erresire per shkak te dritave LED dhe infra te kuqe

1/4” Megapixel  kamera dhe sensor CMOS.

Pan Range: -170° to 170°

Tilt Range: -20° to 100°

Zmadhimi dixhital 10x

- Mund te shikoni pamjen nga kamera kudo qe te jeni nga telefoni ose tableti juaj.
- Mund te shikoni edhe naten deri ne ne 8 metra distance
- Mund ta beni kameren te leviz majtas-djathtas, larte-poshte ne menyre qe te keni kontroll te plote te ambientit.
- Gjithashtu ju lajmeron nese ka levizje ne ambientin ku eshte kamera.

Menaxhohet nga nje administrator dhe mbrohet me pasword

I thjeshte per tu vene ne pune. Lidhje Wireless ne distance te larget. Ju con notifikime nese ka levizje ne dhome. Ju ben te kurseni para sepse nuk ka kosto mujore sic kane kamerat e sigurise.

Lidhet nepermjet aplikacionit "Mydlink"(apple, android dhe windos phone) dhe ju lejon te vezhgoni ambientin ku ndodhet kamera kudo qe te jeni.

Fleta e të dhënave

Marka D-Link
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: