Karrige Per Lojra Gaming Chair X Rocker Flash 20

27847

X Rocker Flash eshte nje karrige terheqese lojrash per te gjithe te apasionuarit pas lojrave elektronike

Dizajn elegant dhe komod

Sistemi 2.0 audio i montuar tek pjesa e kokes, siguron audio me cilesi te larte per zbavitje shtese 

Karrigia pastrohet dhe transportohet lehtesisht

Materiali i tapicerise eshte vinyl

Me permasa 77 x 42 x 66 cm

Marka X Rocker
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

X Rocker Flash eshte nje karrige terheqese lojrash per te gjithe te apasionuarit pas lojrave elektronike

Dizajn elegant dhe komod

Sistemi 2.0 audio i montuar tek pjesa e kokes, siguron audio me cilesi te larte per zbavitje shtese 

Karrigia pastrohet dhe transportohet lehtesisht

Materiali i tapicerise eshte vinyl

Me permasa 77 x 42 x 66 cm

Fleta e të dhënave

Marka X Rocker

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: