Mates Aktiviteti Jawbone Up Move Blue Burst

12043

Ju ndihmon te jeni gjithmone ne forme, te humbisni peshe dhe te kenaqeni duke e bere kete gje.
Mat hapat, ushtrimet, kalorite e djegura, oret e gjumit dhe cilesine e gjumit. Per rezultate me te mira mbajeni matesin UP MOVE ne kycin e dores gjate nates kur jeni ne gjum.
Monitoron ushqimet, pijet, kalorite, ushqyesit dhe perdorni aplikacionin Up App Food Score per te marre vesh menjehere nese po hani ushqimet e duhura.
Ju lidh me miqte ose familjaret ne menyre qe te arrini objektivat sebashku dhe te shikoni kush po ecen me mire me aktivitetin ne grupin tuaj.
Kompatibel me Sistemet iOS dhe Andorid. Eshte e nevojshme te instaloni aplikacionin falas per smartphone "Jawbone UP"

Më shumë informacion

Ju ndihmon te jeni gjithmone ne forme, te humbisni peshe dhe te kenaqeni duke e bere kete gje.
Mat hapat, ushtrimet, kalorite e djegura, oret e gjumit dhe cilesine e gjumit. Per rezultate me te mira mbajeni matesin UP MOVE ne kycin e dores gjate nates kur jeni ne gjum.
Monitoron ushqimet, pijet, kalorite, ushqyesit dhe perdorni aplikacionin Up App Food Score per te marre vesh menjehere nese po hani ushqimet e duhura.
Ju lidh me miqte ose familjaret ne menyre qe te arrini objektivat sebashku dhe te shikoni kush po ecen me mire me aktivitetin ne grupin tuaj.
Kompatibel me Sistemet iOS dhe Andorid. Eshte e nevojshme te instaloni aplikacionin falas per smartphone "Jawbone UP"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: