Kontrolloni boten rreth jush! Beni nje selfie, kontrolloni muziken tuaj, avanconi prezantimet tuaja ne slide, ndizni dhe fikni dritat.

Misfit Link ju mundeson keto dhe me teper.

Misfit Link eshte matesi i pare ne bote qe ju jep mundesine qe me nje buton te vetem te masni te gjithe aktivitetin tuaj ditor.

Dizajn sportiv ne ngjyra te ndryshme, shume i rehatshem dhe rezistent ndaj ujit deri ne 30 metra.

Mat aktivitete te ndryshme dhe gjumin tuaj.

Ne bashkepunim me telefonin tuaj ju ndihmon te shikoni hapat tuaj, metrat ose kilometrat qe beni kur udhetoni, kalorite qe digjni.

Ndicimi i 12 dritave ju tregon se sa aktiv keni qen gjate dites, shtypni butonin per te pare se sa progresive ka qene dita juaj.

Mund ta vendosni jo vetem si ore, por kudo: ne xhep, ne menge, kepuce, xhep kemishe etj.

Misfit Link pershtatet me se miri me iPhone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus, iPod Touch 5th Gen, iPad 3/4/Air/Mini, Samsung Galaxy S4/S5/Note 3 dhe Google Nexus 4/5.

Detaje teknike:

Dimensione: 28.5 x 8.0 x 28.5 mm

Pesha: 6 gram

Kohezgjatja e baterise: deri ne 6 muaj

Rezistent ndaj ujit: deri ne 30 m

Sensori: 3-axis accelerometer

Mat: Hapat, Kalorite e djegura, Distancen dhe Cilesine dhe kohezgjatjen e gjumit.

1 bateri e perfshire

Ngjyra e bardhe

Më shumë informacion

Kontrolloni boten rreth jush! Beni nje selfie, kontrolloni muziken tuaj, avanconi prezantimet tuaja ne slide, ndizni dhe fikni dritat.

Misfit Link ju mundeson keto dhe me teper.

Misfit Link eshte matesi i pare ne bote qe ju jep mundesine qe me nje buton te vetem te masni te gjithe aktivitetin tuaj ditor.

Dizajn sportiv ne ngjyra te ndryshme, shume i rehatshem dhe rezistent ndaj ujit deri ne 30 metra.

Mat aktivitete te ndryshme dhe gjumin tuaj.

Ne bashkepunim me telefonin tuaj ju ndihmon te shikoni hapat tuaj, metrat ose kilometrat qe beni kur udhetoni, kalorite qe digjni.

Ndicimi i 12 dritave ju tregon se sa aktiv keni qen gjate dites, shtypni butonin per te pare se sa progresive ka qene dita juaj.

Mund ta vendosni jo vetem si ore, por kudo: ne xhep, ne menge, kepuce, xhep kemishe etj.

Misfit Link pershtatet me se miri me iPhone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus, iPod Touch 5th Gen, iPad 3/4/Air/Mini, Samsung Galaxy S4/S5/Note 3 dhe Google Nexus 4/5.

Detaje teknike:

Dimensione: 28.5 x 8.0 x 28.5 mm

Pesha: 6 gram

Kohezgjatja e baterise: deri ne 6 muaj

Rezistent ndaj ujit: deri ne 30 m

Sensori: 3-axis accelerometer

Mat: Hapat, Kalorite e djegura, Distancen dhe Cilesine dhe kohezgjatjen e gjumit.

1 bateri e perfshire

Ngjyra e bardhe

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë