Mates Aktiviteti Q8 Monitorues Pulsi

21246

Mates aktiviteti fizik Q8

Mat dhe monitoron pulin tuaj gjate ushtrimit te aktivitetit fizik, rrahjet e zemres ne 24 ore

Tregon oren, daten, distancen, meazhe telefonata facebook twitter, whatsappp, alarmin e gjumit etj

Me ekran te madh 0.96" OLDED, punon me bateri 70mAh polymer. Bateria qendron standby 7-10 dite perdoret 4 dite dhe karikohet per 60 minuta

Kunder ujit deri ne thellesi 30 metra. Material TPE vjen ne ngjyre te kuqe dhe jeshile

Kapaciteti i Baterise 70mAh
Madhesia e Ekranit TV 0.96''OLED screen.
Memoria e Telefonit 32KB RAM + 256KB ROM.
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mates aktiviteti fizik Q8

Mat dhe monitoron pulin tuaj gjate ushtrimit te aktivitetit fizik, rrahjet e zemres ne 24 ore

Tregon oren, daten, distancen, meazhe telefonata facebook twitter, whatsappp, alarmin e gjumit etj

Me ekran te madh 0.96" OLDED, punon me bateri 70mAh polymer. Bateria qendron standby 7-10 dite perdoret 4 dite dhe karikohet per 60 minuta

Kunder ujit deri ne thellesi 30 metra. Material TPE vjen ne ngjyre te kuqe dhe jeshile

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 70mAh
Madhesia e Ekranit TV 0.96''OLED screen.
Memoria e Telefonit 32KB RAM + 256KB ROM.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë