Mates Aktiviteti W16

Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites ose ju rikujton nese jeni duke bere nje jete sedentare.

Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte.

Mat hapat qe keni bere.

Duke qene se lidhet lehtesisht me ane te bluetooh me smartphonet tuaj ajo ju tregon edhe per shkrepjet qe ben kamera juaj.

Mund te sherbeje edhe si nje ore me zile.

Ju kujton nese po rrini gjate ulur.

Bateria eshte e rikarikueshme me ane te fishes USB.

Paketimi permban: oren bashke me rripin, kabullin USB 74 cm dhe manualin e perdorimit.

Gjinia Unisex
Kapaciteti i Baterise 70mAh
Porta USB 1 port Micro-USB 2.0
Materiali Silikon dhe plastike
Kompatibel Me Android, Me Apple
Teknologjia e Ekranit OLED 0.9 inch
Permasat (cm) 12.5x250x28mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mates Aktiviteti W16

Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites ose ju rikujton nese jeni duke bere nje jete sedentare.

Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte.

Mat hapat qe keni bere.

Duke qene se lidhet lehtesisht me ane te bluetooh me smartphonet tuaj ajo ju tregon edhe per shkrepjet qe ben kamera juaj.

Mund te sherbeje edhe si nje ore me zile.

Ju kujton nese po rrini gjate ulur.

Bateria eshte e rikarikueshme me ane te fishes USB.

Paketimi permban: oren bashke me rripin, kabullin USB 74 cm dhe manualin e perdorimit.

Fleta e të dhënave

Gjinia Unisex
Kapaciteti i Baterise 70mAh
Porta USB 1 port Micro-USB 2.0
Materiali Silikon dhe plastike
Kompatibel Me Android, Me Apple
Teknologjia e Ekranit OLED 0.9 inch
Permasat (cm) 12.5x250x28mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë