Mates Aktiviteti Y5

27188

2 690 Lekë

3 490 Lekë

  • Mates i aktivitetit fizik modeli Y5
  • Mat hapat qe keni bere
  • Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar
  • Funksionon me sistemin operativ Android dhe IOS

Mates i aktivitetit fizik modeli Y5

Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites ose ju rikujton nese jeni duke bere nje jete sedentare

Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte

Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar

Ekran TFT me madhesi 0.96'', mat aktivitetin tuaj fizik, rrahjet e zemres, presionin e gjakut, oksigjenin ne gjeak

Nje informacion 24 oresh rreth zemres suaj ju ndihmon te zbuloni cdo problem shendetesor

Funksionon me sistemin operativ Android dhe IOS. Opsioni bluetooth 4.0

Ne oren tuaj do te vijne te gjitha njoftimet nga rrjetet sociale, WhatsApp, Skype etj

Ora eshte kundra ujit. Mban bateri deri ne 15 dite dhe karikohet per rreth 2 ore

Kapaciteti i Baterise 90 mAh
Madhesia e Ekranit 0.96''
Teknologjia e Ekranit TFT
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mates i aktivitetit fizik modeli Y5

Nje mates aktiviteti i cili ju tregon cfare keni bere gjate dites ose ju rikujton nese jeni duke bere nje jete sedentare

Me pajmen e nje ore dhe funksionale duke treguar ore dhe daten e sakte

Mat hapat qe keni bere. Ju kujton nese po rrini gjate ulur, se eshte koha per te vrapuar

Ekran TFT me madhesi 0.96'', mat aktivitetin tuaj fizik, rrahjet e zemres, presionin e gjakut, oksigjenin ne gjeak

Nje informacion 24 oresh rreth zemres suaj ju ndihmon te zbuloni cdo problem shendetesor

Funksionon me sistemin operativ Android dhe IOS. Opsioni bluetooth 4.0

Ne oren tuaj do te vijne te gjitha njoftimet nga rrjetet sociale, WhatsApp, Skype etj

Ora eshte kundra ujit. Mban bateri deri ne 15 dite dhe karikohet per rreth 2 ore

Fleta e të dhënave

Kapaciteti i Baterise 90 mAh
Madhesia e Ekranit 0.96''
Teknologjia e Ekranit TFT

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: