Mbajtese Televizori me kend Manhattan

6149

1 590 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Mbajtese Televizori me kend Manhattan

Kornize per instalimin e televizorit ne mur me kend.

Shume thjesht e instalueshme nga cdo njeri.

Material rezistent qe mban deri ne 35 kg.

Ideal per zyra, shtepi, klasa etj.

Pershtatet per ekrane 32" deri 55".

Marka Manhattan

Më shumë informacion

Mbajtese Televizori me kend Manhattan

Kornize per instalimin e televizorit ne mur me kend.

Shume thjesht e instalueshme nga cdo njeri.

Material rezistent qe mban deri ne 35 kg.

Ideal per zyra, shtepi, klasa etj.

Pershtatet per ekrane 32" deri 55".

Fleta e të dhënave

Marka Manhattan

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: