Mbrojtes Tensioni Brennenstuhl Primera Line 13500A

16367

1 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Mbrojtes Tensioni Brennenstuhl Primera Line 13500A

Nepermjet ketij adaptori pajisjet elektronike jane te sigurta nga mbitensioni.
Adaptori neutralizoni mbitensionin deri ne 13.5kA ne me pak se 25 te qindat e sekondes
Sugjerohetper pajisje qe qendrojen 24 ore ne korrent si TV, Kompjuter, Firgorifer apo cdo elektroshtepiake tjeter
Voltazhi nominal 230V
Ngjyra Gri Argjend
Permasta: 8 x 10.7 x 4 cm

Marka Brennenstuhl

Më shumë informacion

Mbrojtes Tensioni Brennenstuhl Primera Line 13500A

Nepermjet ketij adaptori pajisjet elektronike jane te sigurta nga mbitensioni.
Adaptori neutralizoni mbitensionin deri ne 13.5kA ne me pak se 25 te qindat e sekondes
Sugjerohetper pajisje qe qendrojen 24 ore ne korrent si TV, Kompjuter, Firgorifer apo cdo elektroshtepiake tjeter
Voltazhi nominal 230V
Ngjyra Gri Argjend
Permasta: 8 x 10.7 x 4 cm

Fleta e të dhënave

Marka Brennenstuhl

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: