Mbrojtes Tensioni HAMA 47771

  13511

  1 490 Lekë

  Opsionet ne dispozicion

  Tirane
  Pa pageseVjen brenda 24 oreve
  Qytete te tjera
  250 lekeVjen brenda 48 oreve
  Kosove
  7,1 euroVjen brenda 72 oreve
  Transport i shpejte
  kudo ne Shqiperi dhe Kosove
  Paguaj Kesh
  kur merr mallin
  Ktheje brenda 48 oreve
  nese nuk te pelqen

  Pershkrimi

  Mbrojtes Tensioni HAMA 47771

  Mbrojets tensioni per TV, kompiutera apo pajisje te tjetra elektronike.
  - Mbron pajisjet nga tensioni i larte i shkaktuar nga shkarkim elektrik apo faktore te tjere.
  -Ndermjetesues midis prizes se murit dhe kabullit te pajisjes
  -Drita e kuqe tregon per funksionalitetin e mbrojtesit te tensionit
  -Drita jeshile tregon qe pajisja juaj vazhdon te jete e mbrojtur nga tensioni.
  Tensioni : 230 V
  Rryma : 16 A

  • Specifikimet
  • Marka: Hama