Mbrojtes Tensioni Logilink 230V Pa0078

20981

Mbrojtes tensioni i markes Loginlink modeli PA0078

Mbron paisjet tuaja nga mbitensioni elektrik

Kapaciteti 1600mAh/230V/ 50/60HZ

Ngarkesa maksiamle 16A/3500W

Ruani pajisjet tuaja te sigurta edhe nga rrufete

E pershtatshme per TV, kompjuter, PC ose DVD

Marka LogiLink
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbrojtes tensioni i markes Loginlink modeli PA0078

Mbron paisjet tuaja nga mbitensioni elektrik

Kapaciteti 1600mAh/230V/ 50/60HZ

Ngarkesa maksiamle 16A/3500W

Ruani pajisjet tuaja te sigurta edhe nga rrufete

E pershtatshme per TV, kompjuter, PC ose DVD

Fleta e të dhënave

Marka LogiLink

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë