Mbrojtes Tensioni Logilink 6 Schuko Lps215

20982

Mbrojtes tensioni i markes LogiLink modeli Schuko LP215

Me 6 vende per spinat, ideale per shtepine apo zyren tuaj ku duhen shume pajisje njekohesisht

Kablli eshte i gjate 1.4 metra. Ka siguri per femijet bron pajisjet tuaja nga tensioni i larte

Me mbrojtje alumini dhe tension ne hyrje 250V /AC

Marka LogiLink
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbrojtes tensioni i markes LogiLink modeli Schuko LP215

Me 6 vende per spinat, ideale per shtepine apo zyren tuaj ku duhen shume pajisje njekohesisht

Kablli eshte i gjate 1.4 metra. Ka siguri per femijet bron pajisjet tuaja nga tensioni i larte

Me mbrojtje alumini dhe tension ne hyrje 250V /AC

Fleta e të dhënave

Marka LogiLink

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: