Mbrojtes Tensioni + Pastrues Ekrani HAMA

13513

Mbrojtes Tensioni HAMA 47771

Mbrojets tensioni per TV, kompiutera apo pajisje te tjetra elektronike.
- Mbron pajisjet nga tensioni i larte i shkaktuar nga shkarkim elektrik apo faktore te tjere.
-Ndermjetesues midis prizes se murit dhe kabullit te pajisjes
-Drita e kuqe tregon per funksionalitetin e mbrojtesit te tensionit
-Drita jeshile tregon qe pajisja juaj vazhdon te jete e mbrojtur nga tensioni.
Tensioni : 230 V
Rryma : 16 A

Pastrues Ekrani HAMA Pecet + Spray 200ml

Set per te pastruar Ekranin LCD ne menyre qe te mos ngelet asnje shenje
Ne set perfshihet Lecka e bere posacerisht per te fshire ekranin pas asnje gervishte dhe Lengu 200 mililitra me perberje te tille qe shkrin cdo njolle te mbetur ne ekran.
Pasterti perfekte e ekranit tuaj

Më shumë informacion

Mbrojtes Tensioni HAMA 47771

Mbrojets tensioni per TV, kompiutera apo pajisje te tjetra elektronike.
- Mbron pajisjet nga tensioni i larte i shkaktuar nga shkarkim elektrik apo faktore te tjere.
-Ndermjetesues midis prizes se murit dhe kabullit te pajisjes
-Drita e kuqe tregon per funksionalitetin e mbrojtesit te tensionit
-Drita jeshile tregon qe pajisja juaj vazhdon te jete e mbrojtur nga tensioni.
Tensioni : 230 V
Rryma : 16 A

Pastrues Ekrani HAMA Pecet + Spray 200ml

Set per te pastruar Ekranin LCD ne menyre qe te mos ngelet asnje shenje
Ne set perfshihet Lecka e bere posacerisht per te fshire ekranin pas asnje gervishte dhe Lengu 200 mililitra me perberje te tille qe shkrin cdo njolle te mbetur ne ekran.
Pasterti perfekte e ekranit tuaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: