Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 3 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

16370

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 3 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

Zgjatues me 3 fole (per te vendosur 3 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Gjatesia e kabullit 1.5m
Perberje plastike, shume rezistente ndaj nxehtesise
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Pesha: 399g

Marka Brennenstuhl
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 3 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

Zgjatues me 3 fole (per te vendosur 3 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Gjatesia e kabullit 1.5m
Perberje plastike, shume rezistente ndaj nxehtesise
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Pesha: 399g

Fleta e të dhënave

Marka Brennenstuhl

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: