Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 4 fole Brennenstuhl 1.5 Black

16406

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 4 fole Brennenstuhl 1.5 Black

Modeli: 1150610314

Zgjatues me 4 fole (per te vendosur 4 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Mbrojtje nga tension i larte deri ne 19.5 kA
Gjatesia e kabullit 1.5m
Tipi i kabullit H05VV-F 3G 1.5 mm²
Veshje Plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Permasat: 37 x 14 x 6 cm

Marka Brennenstuhl
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 4 fole Brennenstuhl 1.5 Black

Modeli: 1150610314

Zgjatues me 4 fole (per te vendosur 4 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Mbrojtje nga tension i larte deri ne 19.5 kA
Gjatesia e kabullit 1.5m
Tipi i kabullit H05VV-F 3G 1.5 mm²
Veshje Plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Permasat: 37 x 14 x 6 cm

Fleta e të dhënave

Marka Brennenstuhl

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: