Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 4 fole Brennenstuhl 1.5 Green

16399

4 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 4 fole Brennenstuhl 1.5 Green

Modeli: 1150610394

Zgjatues me 4 fole (per te vendosur 4 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Mbrojtje nga tension i larte deri ne 19.5 kA
Gjatesia e kabullit 1.5m
Tipi i kabullit H05VV-F 3G 1.5 mm²
Veshje Plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Permasat: 37 x 14 x 6 cm

Marka Brennenstuhl

Më shumë informacion

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 4 fole Brennenstuhl 1.5 Green

Modeli: 1150610394

Zgjatues me 4 fole (per te vendosur 4 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Mbrojtje nga tension i larte deri ne 19.5 kA
Gjatesia e kabullit 1.5m
Tipi i kabullit H05VV-F 3G 1.5 mm²
Veshje Plastike shume rezistente nga nxehtesia Polikarbonat
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Permasat: 37 x 14 x 6 cm

Fleta e të dhënave

Marka Brennenstuhl

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: