Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 6 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

Shëno vlerësimin tënd

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 6 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 6 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

  • Garanci ne cilesi

OZ0426

3 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Mbrojtes Tensioni & Zgjatues me 6 fole Brennenstuhl 1.5m 13500A

Zgjatues me 6 fole (per te vendosur 6 pajisje njekohesisht)
Mbrojtje nga mbitensioni
Gjatesia e kabullit 1.5m
Perberje plastike, shume rezistente ndaj nxehtesise
Mund te vendosni cdo pajisje elektirke
Pesha: 450g

  • Specifikimet
  • Marka: Brennenstuhl
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Numri i Foleve: 6 Fole