Mini Kamera Portative WiFi/Sport/Web per Android dhe iOS

Shëno vlerësimin tënd

Mini Kamera Portative WiFi/Sport/Web per Android dhe iOS

Mini Kamera Portative WiFi/Sport/Web per Android dhe iOS

DT0387

3 490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Kjo eshte kamera me e vogel ne bote me Lidhje Wireless me Telefon.

Mund te Perdoret dhe si Kamer gjate Aktivitetit Sportiv fale aksesoreve te perfshire ne paketim.

Gjithastu mund te perdoret dhe si kamera Web per kompjuterin tuaj.

Per te Instaluar Aplikacionin: Kerkoni "9527" ne Google Play Store ose App Store. Ose mund te skanoni Brakodet ne Manualin e perdorimit.