Ore Inteligjente A1 me SIM

  • 1 muaj garanci

CM0480_BK

2 990 Lekë

4 990 Lekë

-2 000 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Ore Inteligjente A1 me karte SIM

Kryen te gjitha funksionet e nje Smartphone: telefonata, mesazhe, internet e shume funksione te tjera. Mjafton te vendosni karten SIM.
Gjithashtu mund te lidhet nepermjet Bluetooth-it me Telefonin tuaj (andorid ose iOS) dhe ju njofton kur ju vjen nje telefonat, mesazh apo njoftime te tjera.
Mund te pergjigjeni direkt nga ora apo te kontrolloni kameren e telefonit tuaj nepermjet ores.

Konfigurimi i internetit behet nga karta SIM me te dhenat e operatorit tuaj telefonik.

Ekran 1.54" me rezolucion 240x240 pixels
RAM 32MB
Memorje e brendshme 64MB (mund te vendosni karte memorje deri ne 32GB)
Bluetooth version 3.0
Kamer e integruar 0.3MP per Fotografi dhe Video
Bateri e rikarikueshme me kapacitet 380mAh.
- Mund te zgjas deri ne 2 dite duke e perdorur normalisht.

Sistem operativ i thjeshte. Ora ka disa aplikacione te para-intsaluara (mates aktiviteti, kamera, makine llogaritese, mesazhe etj) dhe nuk mund te instalohen aplikacione te tjera.

Funksionon dhe si mates aktiviteti duke matur hapat qe beni gjate dites dhe ju kujton se duhet te levizni kur rrini shume kohe ulur.

Nese largohet 10 metra nga telefoni ju njofton se po harroni telefonin pas.

Konfigurimi i internetit 2G behet duke vendosur karten SIM dhe te dhenat e operatorit tuaj telefonik.

Rrip rezistent i gomuar. Ore e perbere prej celiku qe nuk ndryshket.

Permasat: 4.8 x 4 x 1.18 cm
Pesha: 53 gram

  • Specifikimet
  • Marka: Tjeter
  • Garancia: 1 muaj
  • Sistemi Operativ: Sistem i thjeshte
  • Kompatibel: Me te gjithe