Ore Inteligjente GT-88 me Monitorues Pulsi

14735

Ore Inteligjente e cila Monitoron Pulsin, ekran me Prekje, lidhje Bluetooth dhe shume funksione te tjera.
Thjesht duke e lidhur nepermjet Bluetooth me Telefonin tuaj ju mund t'u pergjigjeni telefonatave dhe te shikoni mesazhet e ardhura.
Ju njfoton per cdo Telefonate, mesazhe apo dhe njoftime nga rrjetet sociale
Rezistent ndaj ujit vetem per lagie siperfaqesore (nuk mund te futet brenda ne uje)
Funksionet:

- Karikimi Magnetik

- Monitorues Pulsi
- Mates Aktiviteti (kalorite e djegura, distancen e pershkruar, hapat,
- Monitorues Gjumi
- Kamera (foto dhe video)
- Luajtes Muzike
- Kalendar
- Makine llogaritese
- Ore me alarm
Rripi material i gomuar ABS rezistent, Ekran TFT LCD rezistent ndaj gervishtjeve

Bluetooth: Version 4.0
Rezolucion: 240 x 240 pixels
Ekran: 1.54" TFT LCD Touch Screen
CPU: MTK2502C
Memoria: RAM 128M, ROM 32M, Mund t'i vendoset karte memorie deri ne 16GB (nuk perfshihet)
Kapaciteti i baterise: 350mAh

Garancia 1 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore Inteligjente e cila Monitoron Pulsin, ekran me Prekje, lidhje Bluetooth dhe shume funksione te tjera.
Thjesht duke e lidhur nepermjet Bluetooth me Telefonin tuaj ju mund t'u pergjigjeni telefonatave dhe te shikoni mesazhet e ardhura.
Ju njfoton per cdo Telefonate, mesazhe apo dhe njoftime nga rrjetet sociale
Rezistent ndaj ujit vetem per lagie siperfaqesore (nuk mund te futet brenda ne uje)
Funksionet:

- Karikimi Magnetik

- Monitorues Pulsi
- Mates Aktiviteti (kalorite e djegura, distancen e pershkruar, hapat,
- Monitorues Gjumi
- Kamera (foto dhe video)
- Luajtes Muzike
- Kalendar
- Makine llogaritese
- Ore me alarm
Rripi material i gomuar ABS rezistent, Ekran TFT LCD rezistent ndaj gervishtjeve

Bluetooth: Version 4.0
Rezolucion: 240 x 240 pixels
Ekran: 1.54" TFT LCD Touch Screen
CPU: MTK2502C
Memoria: RAM 128M, ROM 32M, Mund t'i vendoset karte memorie deri ne 16GB (nuk perfshihet)
Kapaciteti i baterise: 350mAh

Fleta e të dhënave

Garancia 1 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: