Ore Inteligjente me SIM per Android dhe iOS U11

11452

Ore inteligjente e cila mund te funksionoje fare mire si telefon fale vendit per karte SIM dhe programimit qe e ben te kryej funksionet e nje smartphone. Gjithashtu lidhet me te gjithe telefonat Android ose iOS. Ora kryen disa funksione si: Pult i kameres se telefonit tuaj, Muzike, Alarm, Kronometer, monitorues gjumi e shume te tjera.

Tre ngjyra te disponueshme: E zeze, Gri e erret, dhe Gri e hapur

Per te downloaduar aplikacionin Android ose iOS hyni ne faqen web: http://120.25.243.229/u17/app.html

Specifikime:
Permasat: 5 x 4 x 0.9 cm
Pesha: 65 gram
Ekrani 1.59"
Rezolucioni: 320 x 320
Materiali i ekranit: TFT
Bateria: Polymer Li-ion 360 mah/3.7V

Standby: 72 ore

Kohe Bisede: 4-5 ore
Bluetooth: 4.0
Materiali i ores: Celik dhe gome super rezistente
Mund ta mbani oren gjate lares se duarve por NUK eshte rezistente ndaj ujit

Funksionet:
Luajtes muzike
Ore dhe date
Pult komanindimi (vetem per Android)
Te kujton qe duhete te levizesh
Mates hapash
Telefonata
SMS
Zgjedhja e gjuhes (disa gjuhe te disponueshme)

Marka Tjeter
Garancia 1 muaj
Produkt Eskluziv Produkt Ekskluziv
Sistemi Operativ Sistem i thjeshte
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ore inteligjente e cila mund te funksionoje fare mire si telefon fale vendit per karte SIM dhe programimit qe e ben te kryej funksionet e nje smartphone. Gjithashtu lidhet me te gjithe telefonat Android ose iOS. Ora kryen disa funksione si: Pult i kameres se telefonit tuaj, Muzike, Alarm, Kronometer, monitorues gjumi e shume te tjera.

Tre ngjyra te disponueshme: E zeze, Gri e erret, dhe Gri e hapur

Per te downloaduar aplikacionin Android ose iOS hyni ne faqen web: http://120.25.243.229/u17/app.html

Specifikime:
Permasat: 5 x 4 x 0.9 cm
Pesha: 65 gram
Ekrani 1.59"
Rezolucioni: 320 x 320
Materiali i ekranit: TFT
Bateria: Polymer Li-ion 360 mah/3.7V

Standby: 72 ore

Kohe Bisede: 4-5 ore
Bluetooth: 4.0
Materiali i ores: Celik dhe gome super rezistente
Mund ta mbani oren gjate lares se duarve por NUK eshte rezistente ndaj ujit

Funksionet:
Luajtes muzike
Ore dhe date
Pult komanindimi (vetem per Android)
Te kujton qe duhete te levizesh
Mates hapash
Telefonata
SMS
Zgjedhja e gjuhes (disa gjuhe te disponueshme)

Fleta e të dhënave

Marka Tjeter
Garancia 1 muaj
Produkt Eskluziv Produkt Ekskluziv
Sistemi Operativ Sistem i thjeshte

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: