Prize Cyber Power SB0601BA-DE

6492

Prize Cyber Power SB0601BA-DE 

Prize me 6 vende.

Gjatesia e kabullit 1.8 m

Buton ON / OFF

Më shumë informacion

Prize Cyber Power SB0601BA-DE 

Prize me 6 vende.

Gjatesia e kabullit 1.8 m

Buton ON / OFF

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë