Set kamera sigurie Hikvision SET1 4-channel DVR-500GB HDD 720P

12687

54 990 Lekë

  • Pa Monitor
  • Me Monitor 19"

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

SET 4 KAMERA SIGURIE - HIKVISION

Seti perbehet nga 2 kamera te brendshme dhe 2 kamera te jashtme,

nje DVR (pajisje rregjistrimi) me Hard Disk 500GB (mjaftueshem per te rregjistruar deri ne 15 dite), 1 Adaptor 4Ah

INSTALIMI dhe KABLLOT deri ne (50 metra) jane FALAS. 

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar shtepine apo bisnezin tuaj.

Ky sistem ka te perfshire 4 channel H.264 DVR , dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme nepermjet Televizorit, Monitorit ose Celularit tuaj smartfone. Mjafton qe ju te shkarkoni Aplikacionin ne AppStore ose PlayStore dhe ta lidhni me sherbimin e internetit. (Duhet te keni sherbim interneti tek pajisja e Rregjistrimit).

Hard Disku eshte pershtatur per te regjistruar 24 ore pa nderpreje me kompresimin H.264 e cila lejon regjistrimin 15 dite per te kater kamerat.

Rregulloni pamjen e kamerave

Pajisja dhe Programi i rregjistrimit ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni. Me ane te programit te rregjistrimit mund te pergjidhni dhe te shikoni rregjistrimet e bera sipas dates, ores ose  kamerave.

Shume i thjeshte ne perdorim

Porte USB nga para, per te bere me te thjeshte transferimin e informacionit (rregjistrimeve) tek kompiuteri juaj.

Shikoni nga nje PC ose TV

Mund te shikoni ne televizor pamjet e kamera shume thjesht, mjafton nje kabull AV, gjithashtu me PC eshte shume e thjeshte te lidhet mjafton nje kabull VGA.

Shikoni kudo ku jeni online

Te gjithe veprimtarine e kamerave ju mund ta hidhni online dhe te keni mundesine e kontrollit te tyre kudo ku ka internet.

Perdorim i Thjeshte

Kjo pajisje eshte ideuar duke patur konsumatorin ne mendje. Menuja eshte shume e thjeshte te kontrollohet nepermjet pultit ose mousit. 

Kamera profesionale kundra ujit

Kamerat per ambient te jashtem jane rezistente ndaj ujit dhe ndaj faktoreve te tjere natyrore.

Filmon diten dhe naten.

Me drita LED 24 Infrared te cilat aktivizohen automatikisht kur nuk ka drite ju lejon juve qe te filmoni edhe naten deri ne 20 metra largesi deri sa dritat te ndizen ku automatikisht ky sistem infrared c'aktivizohet.

* Seti PERFSHIN 50 metra kabllo, cdo meter shtese ka kosto shtese. Kosto per 1 meter kabell eshte 100 Leke

* Turbo DVR Hikvision 4CH HD 1 MP (DS-7204HGHI-E1)
Komprensimi per regjistrim H.264.
Regjistrim live deri ne 4 kamera.
Porte HDMI per lidhje me TV.
Porte VGA per lidhje me PC.
Porte USB per transportimin e videos.
Rezolucioni 1920x1080P High Definition.
Memorie e perfshire 500GB.
Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 4TB.
*Kamera Picadis Hikvision 1/3"
2 kamera te brendshme Dome 1.0 Megapixel me performance te larte, rezolucion HD 720P, regjistrim diten dhe naten deri ne 20 metra
2 kamera te jashtme me izolim IP66 rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe kondensimit.
Lente Smart IR per filmim diten dhe naten.

Kosto ekstra per transportin e grupit te instalimit (kjo kosto aplikohet ne rastet kur montimi i kamerave behet jashte Tirane) Montimi kryhet 48 deri 72 ore pas konfirmimit te porosise (ne varesi te vendodhjes se objektit).

Garancia 1 vit

Më shumë informacion

SET 4 KAMERA SIGURIE - HIKVISION

Seti perbehet nga 2 kamera te brendshme dhe 2 kamera te jashtme,

nje DVR (pajisje rregjistrimi) me Hard Disk 500GB (mjaftueshem per te rregjistruar deri ne 15 dite), 1 Adaptor 4Ah

INSTALIMI dhe KABLLOT deri ne (50 metra) jane FALAS. 

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar shtepine apo bisnezin tuaj.

Ky sistem ka te perfshire 4 channel H.264 DVR , dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme nepermjet Televizorit, Monitorit ose Celularit tuaj smartfone. Mjafton qe ju te shkarkoni Aplikacionin ne AppStore ose PlayStore dhe ta lidhni me sherbimin e internetit. (Duhet te keni sherbim interneti tek pajisja e Rregjistrimit).

Hard Disku eshte pershtatur per te regjistruar 24 ore pa nderpreje me kompresimin H.264 e cila lejon regjistrimin 15 dite per te kater kamerat.

Rregulloni pamjen e kamerave

Pajisja dhe Programi i rregjistrimit ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni. Me ane te programit te rregjistrimit mund te pergjidhni dhe te shikoni rregjistrimet e bera sipas dates, ores ose  kamerave.

Shume i thjeshte ne perdorim

Porte USB nga para, per te bere me te thjeshte transferimin e informacionit (rregjistrimeve) tek kompiuteri juaj.

Shikoni nga nje PC ose TV

Mund te shikoni ne televizor pamjet e kamera shume thjesht, mjafton nje kabull AV, gjithashtu me PC eshte shume e thjeshte te lidhet mjafton nje kabull VGA.

Shikoni kudo ku jeni online

Te gjithe veprimtarine e kamerave ju mund ta hidhni online dhe te keni mundesine e kontrollit te tyre kudo ku ka internet.

Perdorim i Thjeshte

Kjo pajisje eshte ideuar duke patur konsumatorin ne mendje. Menuja eshte shume e thjeshte te kontrollohet nepermjet pultit ose mousit. 

Kamera profesionale kundra ujit

Kamerat per ambient te jashtem jane rezistente ndaj ujit dhe ndaj faktoreve te tjere natyrore.

Filmon diten dhe naten.

Me drita LED 24 Infrared te cilat aktivizohen automatikisht kur nuk ka drite ju lejon juve qe te filmoni edhe naten deri ne 20 metra largesi deri sa dritat te ndizen ku automatikisht ky sistem infrared c'aktivizohet.

* Seti PERFSHIN 50 metra kabllo, cdo meter shtese ka kosto shtese. Kosto per 1 meter kabell eshte 100 Leke

* Turbo DVR Hikvision 4CH HD 1 MP (DS-7204HGHI-E1)
Komprensimi per regjistrim H.264.
Regjistrim live deri ne 4 kamera.
Porte HDMI per lidhje me TV.
Porte VGA per lidhje me PC.
Porte USB per transportimin e videos.
Rezolucioni 1920x1080P High Definition.
Memorie e perfshire 500GB.
Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 4TB.
*Kamera Picadis Hikvision 1/3"
2 kamera te brendshme Dome 1.0 Megapixel me performance te larte, rezolucion HD 720P, regjistrim diten dhe naten deri ne 20 metra
2 kamera te jashtme me izolim IP66 rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe kondensimit.
Lente Smart IR per filmim diten dhe naten.

Kosto ekstra per transportin e grupit te instalimit (kjo kosto aplikohet ne rastet kur montimi i kamerave behet jashte Tirane) Montimi kryhet 48 deri 72 ore pas konfirmimit te porosise (ne varesi te vendodhjes se objektit).

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: