Set kamera sigurie Hikvision SET5 8-channel DVR-1TB HDD 720P

12781

Set me 8 kamera sigurie, 6 te brendshme dhe 2 te jashtme, nje DVR, Hard Disk 1TB, 2 Adaptor nga 4Ah, Instalimi falas dhe kabujt lidhes.

Sistem plotesisht i komletuar vezhgimi me 6 Kamera te brendshme dhe 2 Kamera te jashtme Kundra Ujit 

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar shtepine apo bisnezin tuaj

Ky sistem ka te perfshire 8 channel H.264 DVR , dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme nepermjet televizorit tuaj, apo edhe te hedhura ne internet dhe smartphone.

Hard Disku eshte pershtatur per te regjistruar 24 ore pa nderpreje me kompresimin H.264 e cila lejon regjistrimin 2 jave rresht per te kater kamerat.

Rregulloni pamjen e kamerave

Kjo pajisje ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni ne televizorin tuaj. Pra ju mung te shikoni 4 kamera direkt ne te gjithe ekranin, ose te shikoni nje kamera ne te gjithe ekranin per detaje te tjera.

Shume i thjeshte ne perdorim

Porte USB nga para, per te bere me te thjeshte transferimin e informacionit tek kompiuteri juaj.

Shikoni nga nje PC ose TV

Mund te shikoni ne televizor pamjet e kamera shume thjesht, mjafton nje kabull AV, gjithashtu me PC eshte shume e thjeshte te lidhet mjafton nje kabull VGA.

Shikoni kudo ku jeni online

Te gjithe veprimtarine e kamerave ju mund ta hidhni online dhe te keni mundesine e kontrollit te tyre kudo ku ka internet

Punim i thjeshte

Kjo pajisje eshte ideuar duke patur konsumatorin perfundimtar ne mendje. Menuja eshte shume e thjeshte te kontrollohet, me klikimin e mouse qe eshte i perfshire ose nepermjet pultit qe gjithashtu eshte i perfshre. Ka ospionet normale te DVD, play, pause, fast forword, frame by frame

Kamera profesionale kundra ujit

Kamerat per ambient te jashtem jane rezistente ndaj ujit dhe ndaj faktoreve te tjere natyrore, si vapa dhe i ftohti

Filmon edhe kur nuk ka drite

Me drita LED 24 Infrared te cilat aktivizohen automatikisht kur nuk ka drite ju lejon juve qe te filmoni edhe naten deri ne 20 metra largesi deri sa dritat te ndizen ku automatikisht ky sistem infrared c'aktivizohet.

* Turbo DVR Hikvision 4CH HD 1 MP (DS-7204HGHI-E1)
Komprensimi per regjistrim H.264.
Regjistrim live deri ne 4 kamera.
Porte HDMI per lidhje me TV.
Porte VGA per lidhje me PC.
Porte USB per transportimin e videos.
Rezolucioni 1920x1080P High Definition.
Memorie e perfshire 1TB.
Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 4TB.
*Kamera Picadis Hikvision 1/3"
2 kamera te brendshme Dome 1.0 Megapixel me performance te larte, rezolucion HD 720P, regjistrim diten dhe naten nga 20 deri ne 40 metra
2 kamera te jashtme me izolim IP66 rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe kondensimit.
Lente Smart IR per filmim diten dhe naten deri ne 80 metra

Kosto ekstra per transportin e grupit te instalimit (kjo kosto aplikohet ne rastet kur montimi i kamerave behet jashte Tirane) Montimi kryhet 48 ore pas konfirmimit te porosise.

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set me 8 kamera sigurie, 6 te brendshme dhe 2 te jashtme, nje DVR, Hard Disk 1TB, 2 Adaptor nga 4Ah, Instalimi falas dhe kabujt lidhes.

Sistem plotesisht i komletuar vezhgimi me 6 Kamera te brendshme dhe 2 Kamera te jashtme Kundra Ujit 

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar shtepine apo bisnezin tuaj

Ky sistem ka te perfshire 8 channel H.264 DVR , dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme nepermjet televizorit tuaj, apo edhe te hedhura ne internet dhe smartphone.

Hard Disku eshte pershtatur per te regjistruar 24 ore pa nderpreje me kompresimin H.264 e cila lejon regjistrimin 2 jave rresht per te kater kamerat.

Rregulloni pamjen e kamerave

Kjo pajisje ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni ne televizorin tuaj. Pra ju mung te shikoni 4 kamera direkt ne te gjithe ekranin, ose te shikoni nje kamera ne te gjithe ekranin per detaje te tjera.

Shume i thjeshte ne perdorim

Porte USB nga para, per te bere me te thjeshte transferimin e informacionit tek kompiuteri juaj.

Shikoni nga nje PC ose TV

Mund te shikoni ne televizor pamjet e kamera shume thjesht, mjafton nje kabull AV, gjithashtu me PC eshte shume e thjeshte te lidhet mjafton nje kabull VGA.

Shikoni kudo ku jeni online

Te gjithe veprimtarine e kamerave ju mund ta hidhni online dhe te keni mundesine e kontrollit te tyre kudo ku ka internet

Punim i thjeshte

Kjo pajisje eshte ideuar duke patur konsumatorin perfundimtar ne mendje. Menuja eshte shume e thjeshte te kontrollohet, me klikimin e mouse qe eshte i perfshire ose nepermjet pultit qe gjithashtu eshte i perfshre. Ka ospionet normale te DVD, play, pause, fast forword, frame by frame

Kamera profesionale kundra ujit

Kamerat per ambient te jashtem jane rezistente ndaj ujit dhe ndaj faktoreve te tjere natyrore, si vapa dhe i ftohti

Filmon edhe kur nuk ka drite

Me drita LED 24 Infrared te cilat aktivizohen automatikisht kur nuk ka drite ju lejon juve qe te filmoni edhe naten deri ne 20 metra largesi deri sa dritat te ndizen ku automatikisht ky sistem infrared c'aktivizohet.

* Turbo DVR Hikvision 4CH HD 1 MP (DS-7204HGHI-E1)
Komprensimi per regjistrim H.264.
Regjistrim live deri ne 4 kamera.
Porte HDMI per lidhje me TV.
Porte VGA per lidhje me PC.
Porte USB per transportimin e videos.
Rezolucioni 1920x1080P High Definition.
Memorie e perfshire 1TB.
Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 4TB.
*Kamera Picadis Hikvision 1/3"
2 kamera te brendshme Dome 1.0 Megapixel me performance te larte, rezolucion HD 720P, regjistrim diten dhe naten nga 20 deri ne 40 metra
2 kamera te jashtme me izolim IP66 rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe kondensimit.
Lente Smart IR per filmim diten dhe naten deri ne 80 metra

Kosto ekstra per transportin e grupit te instalimit (kjo kosto aplikohet ne rastet kur montimi i kamerave behet jashte Tirane) Montimi kryhet 48 ore pas konfirmimit te porosise.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë