Set kamera sigurie Hikvision SET7 4-channel DVR-500GB HDD 720P

13235

SET 2 KAMERA SIGURIE I PERHSTATSHEM PER AMBIENT TE JASHTEM - HIKVISION

Seti perbehet nga 2 kamera te jashtme,

nje DVR (pajisje rregjistrimi) me Hard Disk 500GB (mjaftueshem per te rregjistruar deri ne 1MUAJ), 1 Adaptor 4Ah

INSTALIMI dhe KABLLOT deri ne (50 metra) jane FALAS. 

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar ambientin e jashtem te shtepise apo bisnezit tuaj.

Ky sistem ka te perfshire 4 channel H.264 DVR , dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme (seti permban vetem 2 kamera) nepermjet Televizorit, Monitorit ose Celularit tuaj smartfone. Mjafton qe ju te shkarkoni Aplikacionin ne AppStore ose PlayStore dhe ta lidhni me sherbimin e internetit. (Duhet te keni sherbim interneti tek pajisja e Rregjistrimit).

Hard Disku eshte pershtatur per te regjistruar 24 ore pa nderpreje me kompresimin H.264 e cila lejon regjistrimin 1 muaj per dy kamerat.

Rregulloni pamjen e kamerave

Pajisja dhe Programi i rregjistrimit ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni. Me ane te programit te rregjistrimit mund te pergjidhni dhe te shikoni rregjistrimet e bera sipas dates, ores ose  kamerave.

Shume i thjeshte ne perdorim

Porte USB nga para, per te bere me te thjeshte transferimin e informacionit (rregjistrimeve) tek kompiuteri juaj.

Shikoni nga nje PC ose TV

Mund te shikoni ne televizor pamjet e kamera shume thjesht, mjafton nje kabull AV, gjithashtu me PC eshte shume e thjeshte te lidhet mjafton nje kabull VGA.

Shikoni kudo ku jeni online

Te gjithe veprimtarine e kamerave ju mund ta hidhni online dhe te keni mundesine e kontrollit te tyre kudo ku ka internet.

Perdorim i Thjeshte

Kjo pajisje eshte ideuar duke patur konsumatorin ne mendje. Menuja eshte shume e thjeshte te kontrollohet nepermjet pultit ose mousit. 

Kamera profesionale kundra ujit

Kamerat per ambient te jashtem jane rezistente ndaj ujit dhe ndaj faktoreve te tjere natyrore.

Filmon diten dhe naten.

Me drita LED 24 Infrared te cilat aktivizohen automatikisht kur nuk ka drite ju lejon juve qe te filmoni edhe naten deri ne 20 metra largesi deri sa dritat te ndizen ku automatikisht ky sistem infrared c'aktivizohet.

* Seti PERFSHIN 25 metra kabllo, cdo meter shtese ka kosto shtese. Kosto per 1 meter kabell eshte 100 Leke

* Turbo DVR Hikvision 4CH HD 1 MP (DS-7204HGHI-E1)
Komprensimi per regjistrim H.264.
Regjistrim live deri ne 4 kamera.
Porte HDMI per lidhje me TV.
Porte VGA per lidhje me PC.
Porte USB per transportimin e videos.
Rezolucioni 1920x1080P High Definition.
Memorie e perfshire 500GB.
Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 4TB.

Kosto ekstra per transportin e grupit te instalimit (kjo kosto aplikohet ne rastet kur montimi i kamerave behet jashte Tirane) Montimi kryhet 48 deri 72 ore pas konfirmimit te porosise (ne varesi te vendodhjes se objektit).

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

SET 2 KAMERA SIGURIE I PERHSTATSHEM PER AMBIENT TE JASHTEM - HIKVISION

Seti perbehet nga 2 kamera te jashtme,

nje DVR (pajisje rregjistrimi) me Hard Disk 500GB (mjaftueshem per te rregjistruar deri ne 1MUAJ), 1 Adaptor 4Ah

INSTALIMI dhe KABLLOT deri ne (50 metra) jane FALAS. 

Ky sistem permban gjithcka qe ju duhet per te siguruar ambientin e jashtem te shtepise apo bisnezit tuaj.

Ky sistem ka te perfshire 4 channel H.264 DVR , dhe lejon shikimin e kater kamerave me kanale te ndryshme (seti permban vetem 2 kamera) nepermjet Televizorit, Monitorit ose Celularit tuaj smartfone. Mjafton qe ju te shkarkoni Aplikacionin ne AppStore ose PlayStore dhe ta lidhni me sherbimin e internetit. (Duhet te keni sherbim interneti tek pajisja e Rregjistrimit).

Hard Disku eshte pershtatur per te regjistruar 24 ore pa nderpreje me kompresimin H.264 e cila lejon regjistrimin 1 muaj per dy kamerat.

Rregulloni pamjen e kamerave

Pajisja dhe Programi i rregjistrimit ju lejon qe te zgjidhni se cilat kamera doni te shikoni. Me ane te programit te rregjistrimit mund te pergjidhni dhe te shikoni rregjistrimet e bera sipas dates, ores ose  kamerave.

Shume i thjeshte ne perdorim

Porte USB nga para, per te bere me te thjeshte transferimin e informacionit (rregjistrimeve) tek kompiuteri juaj.

Shikoni nga nje PC ose TV

Mund te shikoni ne televizor pamjet e kamera shume thjesht, mjafton nje kabull AV, gjithashtu me PC eshte shume e thjeshte te lidhet mjafton nje kabull VGA.

Shikoni kudo ku jeni online

Te gjithe veprimtarine e kamerave ju mund ta hidhni online dhe te keni mundesine e kontrollit te tyre kudo ku ka internet.

Perdorim i Thjeshte

Kjo pajisje eshte ideuar duke patur konsumatorin ne mendje. Menuja eshte shume e thjeshte te kontrollohet nepermjet pultit ose mousit. 

Kamera profesionale kundra ujit

Kamerat per ambient te jashtem jane rezistente ndaj ujit dhe ndaj faktoreve te tjere natyrore.

Filmon diten dhe naten.

Me drita LED 24 Infrared te cilat aktivizohen automatikisht kur nuk ka drite ju lejon juve qe te filmoni edhe naten deri ne 20 metra largesi deri sa dritat te ndizen ku automatikisht ky sistem infrared c'aktivizohet.

* Seti PERFSHIN 25 metra kabllo, cdo meter shtese ka kosto shtese. Kosto per 1 meter kabell eshte 100 Leke

* Turbo DVR Hikvision 4CH HD 1 MP (DS-7204HGHI-E1)
Komprensimi per regjistrim H.264.
Regjistrim live deri ne 4 kamera.
Porte HDMI per lidhje me TV.
Porte VGA per lidhje me PC.
Porte USB per transportimin e videos.
Rezolucioni 1920x1080P High Definition.
Memorie e perfshire 500GB.
Kapaciteti i zgjerimit te memories deri ne 4TB.

Kosto ekstra per transportin e grupit te instalimit (kjo kosto aplikohet ne rastet kur montimi i kamerave behet jashte Tirane) Montimi kryhet 48 deri 72 ore pas konfirmimit te porosise (ne varesi te vendodhjes se objektit).

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë