Zile dere Smart per shtepine apo zyren tuaj

E vacante dhe e pershtatur me teknologjine e kohes

Mund ta lidhni me Wi-Fi dhe keshtu do te keni cdo te dhene ne telefonin tuaj

Mjafton te qe vizitori te shtypi butonin e ziles dhe ajo do te filloje te dergoje imazhe ne kohe reale ne telefon por mund te ruaje edhe video

Rezolucioni 1280*720

Me sistem alarmi dhe pamje te qarte edhe naten me kend vezhgues deri 166 grade

Aplikacioni mund te instalohet ne android, iOs, ipad APP Software

Suporton karte memorie TF card

Zilja ka nevoje per bateri 2 x 18650

Instalohet jasht dhe nuk keni pse te shqetesoheni nga shiu

Më shumë informacion

Zile dere Smart per shtepine apo zyren tuaj

E vacante dhe e pershtatur me teknologjine e kohes

Mund ta lidhni me Wi-Fi dhe keshtu do te keni cdo te dhene ne telefonin tuaj

Mjafton te qe vizitori te shtypi butonin e ziles dhe ajo do te filloje te dergoje imazhe ne kohe reale ne telefon por mund te ruaje edhe video

Rezolucioni 1280*720

Me sistem alarmi dhe pamje te qarte edhe naten me kend vezhgues deri 166 grade

Aplikacioni mund te instalohet ne android, iOs, ipad APP Software

Suporton karte memorie TF card

Zilja ka nevoje per bateri 2 x 18650

Instalohet jasht dhe nuk keni pse te shqetesoheni nga shiu

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

8 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë