TV Elektra 32" LED ET-32HD17S-T2

22350

Televizor i markes Elektra modeli ET-32HD17, Smart

Me ekran 32" (81cm) LED TV Ready

Cilesi video HD me rezolucion 1366 x 768 pixels

Marres Dixhital Tokesor dhe kabllor i integruar DVBT-T2/C

Porte HDMI x3, Scart x1, USB x2, CI Slot x1, VAG x1, Earphone

Me audio cilesore dhe shume te paster

Mundesi lidhje me WiFi, Networking.

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Porta USB 1 Porte USB
Madhesia e Ekranit 32''
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Networking WiFi
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Elektra modeli ET-32HD17, Smart

Me ekran 32" (81cm) LED TV Ready

Cilesi video HD me rezolucion 1366 x 768 pixels

Marres Dixhital Tokesor dhe kabllor i integruar DVBT-T2/C

Porte HDMI x3, Scart x1, USB x2, CI Slot x1, VAG x1, Earphone

Me audio cilesore dhe shume te paster

Mundesi lidhje me WiFi, Networking.

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Porta USB 1 Porte USB
Madhesia e Ekranit 32''
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Networking WiFi

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: