TV Elektra LED 32" Smart TV

24885

Elektra

19 990 Lekë

23 990 Lekë

  • Televizor 32" LED Smart Wi-Fi TV
  • Sistem Android te instaluar
  • Rezolucion HD dhe me frekuence 100 Hz

Televizor i markes Elektra modeli ET-32HD18S-T2

Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi

Me madhesi ekrani 32" LED

Fale sistemit  Android qe Tv ka te instaluar ju mund ta ktheni televizorin tuaj si nje smartphone ku mund te instaloni cdo lloj aplikacioni qe instaloni edhe ne smartphonin tuaj.

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion HD dhe me frekuence 100 Hz

Me 2 dalje HDMI, USB 2.0 x 2, CI, NICAM, PVR, TELETEXT, TIMESHIFT, RJ45, VGA, PC AUDIO IN, COAXIAL

Me audio cilesore dhe shume te paster

Me kornize te holle te zeze anesore

Garanci 2 vjet

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Elektra modeli ET-32HD18S-T2

Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi

Me madhesi ekrani 32" LED

Fale sistemit  Android qe Tv ka te instaluar ju mund ta ktheni televizorin tuaj si nje smartphone ku mund te instaloni cdo lloj aplikacioni qe instaloni edhe ne smartphonin tuaj.

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion HD dhe me frekuence 100 Hz

Me 2 dalje HDMI, USB 2.0 x 2, CI, NICAM, PVR, TELETEXT, TIMESHIFT, RJ45, VGA, PC AUDIO IN, COAXIAL

Me audio cilesore dhe shume te paster

Me kornize te holle te zeze anesore

Garanci 2 vjet

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: