Tv Elektra LED 40" ET-40FHD18-T2

24887

Elektra

Televizor i markes Elektra modeli ET-40FHD18-T2

Me madhesi ekrani 40" LED

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion Full HD

Me 3 dalje HDMI, USB 2.0 x 1, CI, SCART, NICAM, PVR, TELETEXT, TIMESHIFT, EARPHONE, PC AUDIO IN, COAXIAL, YPBR, AV IN x1

Audio cilesore dhe shume te paster

Me kornize te holle te zeze anesore

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Elektra modeli ET-40FHD18-T2

Me madhesi ekrani 40" LED

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion Full HD

Me 3 dalje HDMI, USB 2.0 x 1, CI, SCART, NICAM, PVR, TELETEXT, TIMESHIFT, EARPHONE, PC AUDIO IN, COAXIAL, YPBR, AV IN x1

Audio cilesore dhe shume te paster

Me kornize te holle te zeze anesore

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë