Cmim i reduktuar! Tv Elektra  LED 45"   Smart TV

Tv Elektra LED 45" ET-45FHD18S-T2 Smart TV

31113

Elektra

Televizor i markes Elektra modeli ET-45FHD18S-T2

Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi

Me madhesi ekrani 45" LED

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion Full HD 1920X1080.

Me 3 dalje HDMI, USB 2.0 x 2, RJ45, VGA, PC AUDIO IN.

Perdor sistem  Android 

Audio cilesore dhe shume te paster.

Me kornize te holle te zeze anesore.

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 45"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Elektra modeli ET-45FHD18S-T2

Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi

Me madhesi ekrani 45" LED

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion Full HD 1920X1080.

Me 3 dalje HDMI, USB 2.0 x 2, RJ45, VGA, PC AUDIO IN.

Perdor sistem  Android 

Audio cilesore dhe shume te paster.

Me kornize te holle te zeze anesore.

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 45"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: