Tv Elektra LED 48" Smart TV

24889

Elektra

36 990 Lekë

45 990 Lekë

  • Televizor Smart Wi-Fi
  • TV 48" LED cilesi maksimale
  • Kornize e holle e zeze

Televizor i markes Elektra modeli ET-48FHD18S-T2

Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi

Me madhesi ekrani 48" LED

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion Full HD

Me 2 dalje HDMI, USB 2.0 x 2, TELETEXT, NICAM, PVR, TIMESHIFT, RJ45, VGA, PC AUDIO IN, COAXIA

Sistemi qe perdor eshte Android 4.4, 512 MB + 4 GB Ram

Audio cilesore dhe shume te paster

Me kornize te holle te zeze anesore

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 48"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Elektra modeli ET-48FHD18S-T2

Televizori eshte Smart Wi-Fi dhe ju jep mundesine te lundroni ne internet sa here te deshironi

Me madhesi ekrani 48" LED

Marresi DVB-T2/C. Me rezolucion Full HD

Me 2 dalje HDMI, USB 2.0 x 2, TELETEXT, NICAM, PVR, TIMESHIFT, RJ45, VGA, PC AUDIO IN, COAXIA

Sistemi qe perdor eshte Android 4.4, 512 MB + 4 GB Ram

Audio cilesore dhe shume te paster

Me kornize te holle te zeze anesore

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 48"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: