TV Fuego LED 32 SMART

28929

Fuego

132

18 990 Lekë

21 990 Lekë

  • Televizor i markes Fuego Smart
  • Sistem operativ Android
  • Ekran LED me rezolucion HD
  • Televizori lidhet me internet dhe ju mund te shikoni te gjithe filmat qe deshironi

Televizor i markes Fuego, modeli 32EL610ANDT, smart. Garancia 1 vit SMART

Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja te preferuara

Sistem operativ Android

Ekran LED me rezolucion HD Ready 1366 x 768 pixels

Televizori mund te lidhet me internetin me ane te Wi-Fi dhe ju mundeson te shikoni filmat dhe programet tuaja te praferuara

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema

Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit me madhesi 32"

Rrjedhshmeria e pamjes dhe  cilesi shume e mire zeri

Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C

Portat HDMI, USB, VGA, 1 porte Skart. Cl+, MPEG4, H.264

Permasat 73.5 x 47.8 x 18.5 cm

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Frekuenca 100Hz
Bestseller 1
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Fuego, modeli 32EL610ANDT, smart. Garancia 1 vit SMART

Shikoni programet, filmat apo sportet tuaja te preferuara

Sistem operativ Android

Ekran LED me rezolucion HD Ready 1366 x 768 pixels

Televizori mund te lidhet me internetin me ane te Wi-Fi dhe ju mundeson te shikoni filmat dhe programet tuaja te praferuara

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema

Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit me madhesi 32"

Rrjedhshmeria e pamjes dhe  cilesi shume e mire zeri

Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C

Portat HDMI, USB, VGA, 1 porte Skart. Cl+, MPEG4, H.264

Permasat 73.5 x 47.8 x 18.5 cm

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Frekuenca 100Hz
Bestseller 1

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: