TV Fuego LED 50FG3700LZT2

24282

Fuego

Televizor i markes Fuego modeli 50FG3700LZT2

Me madhesia ekrani 50", rezolucion Full HD 1920 x 1080 pixels.

Frekuenca: 100Hz. Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte VGA, 1 porte Skart, 1 komponet

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit 50"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Fuego modeli 50FG3700LZT2

Me madhesia ekrani 50", rezolucion Full HD 1920 x 1080 pixels.

Frekuenca: 100Hz. Kornize e holle dhe elegante rreth ekranit ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte VGA, 1 porte Skart, 1 komponet

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Madhesia e Ekranit 50"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Frekuenca 100Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë