TV GRUNDIG LED 24VLE4720BN

27678

Grundig

Televizor LED i markes Grunding me madhesi 24"

Modeli 24VLE4720BN me rezolucion HD (1366 x 768)

Marres  DVB-T2 / C / S2. Dalje HDMI/USB/CL+/Lan (ethernet)/Scart

Audio 2x12W shume cilesore. Frekuenca 400Hz

Televizoret Grundig Vision 4 janë një zgjedhje e shkëlqyer në çdo kuptim, qoftë si televizioni i parë ose i dytë në shtëpi.

Ndriçimi LED i ekranit garanton cilësine më të mirë të imazhit

Permasat: 554x 75x 343 mm

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 24"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Frekuenca 400Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor LED i markes Grunding me madhesi 24"

Modeli 24VLE4720BN me rezolucion HD (1366 x 768)

Marres  DVB-T2 / C / S2. Dalje HDMI/USB/CL+/Lan (ethernet)/Scart

Audio 2x12W shume cilesore. Frekuenca 400Hz

Televizoret Grundig Vision 4 janë një zgjedhje e shkëlqyer në çdo kuptim, qoftë si televizioni i parë ose i dytë në shtëpi.

Ndriçimi LED i ekranit garanton cilësine më të mirë të imazhit

Permasat: 554x 75x 343 mm

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 24"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Frekuenca 400Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë