Televizor i markes Grundig LED modeli 32VLE4720BN

Me madhesia ekrani 32", rezolucion HD me kontrast DCR PLUS

Frekuenca: 800PPR. Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor, satelitor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C/S2

Televizori eshte SMART qe ju lejon ta perdorni duke e lidhur me wireless-in e shtepise tuaj

Operon me sitemin interactive 4.0. Audio 2x14W

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte Skart, 1 dalje optike, ethernet

Ndriçimi LED i ekranit garanton cilësi më të mirë të imazhit dhe një ekran me ngjyrë më të bukur.

Përmirësimi i vërtetë i kënaqësisë në televizion, me një raport të shkëlqyeshëm çmim/cilësi.

Gama e madhe e madhësive dhe ngjyrave të modelit do të thotë që ju mund të keni një televizor me madhësinë e duhur për hapësirën tuaj, pavarësisht nëse është një dhomë gjumi, një dhomë për fëmijë ose një dhomë ndenje.

Permasat me mbajtese: 73.5 x 48.4 x 17.8 cm

Permasat pa mbajtese: 73.5 x 44.3 x 7.6 cm

Konsumi maksimal 40,1W ndersa stanby 0.3W

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Grundig LED modeli 32VLE4720BN

Me madhesia ekrani 32", rezolucion HD me kontrast DCR PLUS

Frekuenca: 800PPR. Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor, satelitor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C/S2

Televizori eshte SMART qe ju lejon ta perdorni duke e lidhur me wireless-in e shtepise tuaj

Operon me sitemin interactive 4.0. Audio 2x14W

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte Skart, 1 dalje optike, ethernet

Ndriçimi LED i ekranit garanton cilësi më të mirë të imazhit dhe një ekran me ngjyrë më të bukur.

Përmirësimi i vërtetë i kënaqësisë në televizion, me një raport të shkëlqyeshëm çmim/cilësi.

Gama e madhe e madhësive dhe ngjyrave të modelit do të thotë që ju mund të keni një televizor me madhësinë e duhur për hapësirën tuaj, pavarësisht nëse është një dhomë gjumi, një dhomë për fëmijë ose një dhomë ndenje.

Permasat me mbajtese: 73.5 x 48.4 x 17.8 cm

Permasat pa mbajtese: 73.5 x 44.3 x 7.6 cm

Konsumi maksimal 40,1W ndersa stanby 0.3W

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë