Televizor i markes Grundig LED modeli 40VLE6735BP

Me madhesia ekrani 40", rezolucion FULL HD, me kontrast DCR PLUS

Shpesh quhet një ekran 1080p,standarti i imazhit ne një ekran me rezolucion të lartë ,ka aftësinë për të shfaqur materialin në rezolucionin video deri në 1080 piksel.

Ekranet Full HD kanë një rezolucion prej 1920x1080 piksel dhe një raport 16: 9. Ekranet me këtë rezolucion kanë një pamje të shkëlqyer imazhi.

Frekuenca: 800PPR. Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor, satelitor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C/S2

Televizori eshte SMART qe ju lejon ta perdorni duke e lidhur me wireless-in e shtepise tuaj

Operon me sitemin interactive 4.0. Audio 2x14W dhe wireless i integruar dhe bluetooth

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte Skart, 1 dalje optike, ethernet

Përjetoni cilësinë mahnitëse të figurës - nga përmbajtja e Blu-ray Disc ™ nga televizori standart deri në videot e web-it dhe zgjedhjet nga një smartphone.

Falë teknologjisë LED të shpërndarë pas ekranit televiziv, imazhi jep një kontrast të mrekullueshëm duke drejtuar dritën ku është më e nevojshme.

Me një nivel më të lartë të ndriçimit dhe një pamje më të thellë të ngjyrës së zezë, ekrani LED siguron një qartësi më të madhe sesa televizorët standardë.

SCART-Duke përdorur përshtatësin e kabllit scart, mund të lidhni pajisjet audio dhe video që përdorin standarde të ndryshme.

Permasat me mbajtese: 92.1 X 59.2 X 17.8cm ndersa pa mbajtese: 92.1 X 55.2 X 7.9cm

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Grundig LED modeli 40VLE6735BP

Me madhesia ekrani 40", rezolucion FULL HD, me kontrast DCR PLUS

Shpesh quhet një ekran 1080p,standarti i imazhit ne një ekran me rezolucion të lartë ,ka aftësinë për të shfaqur materialin në rezolucionin video deri në 1080 piksel.

Ekranet Full HD kanë një rezolucion prej 1920x1080 piksel dhe një raport 16: 9. Ekranet me këtë rezolucion kanë një pamje të shkëlqyer imazhi.

Frekuenca: 800PPR. Kornize rreth ekranit me ngjyre e zeze

Marres dixhital tokesor, satelitor High Definiton dhe kabllor i integruar DVB-T2/C/S2

Televizori eshte SMART qe ju lejon ta perdorni duke e lidhur me wireless-in e shtepise tuaj

Operon me sitemin interactive 4.0. Audio 2x14W dhe wireless i integruar dhe bluetooth

Portat: 2 porta HDMI, 1 porte USB, 1 porte Skart, 1 dalje optike, ethernet

Përjetoni cilësinë mahnitëse të figurës - nga përmbajtja e Blu-ray Disc ™ nga televizori standart deri në videot e web-it dhe zgjedhjet nga një smartphone.

Falë teknologjisë LED të shpërndarë pas ekranit televiziv, imazhi jep një kontrast të mrekullueshëm duke drejtuar dritën ku është më e nevojshme.

Me një nivel më të lartë të ndriçimit dhe një pamje më të thellë të ngjyrës së zezë, ekrani LED siguron një qartësi më të madhe sesa televizorët standardë.

SCART-Duke përdorur përshtatësin e kabllit scart, mund të lidhni pajisjet audio dhe video që përdorin standarde të ndryshme.

Permasat me mbajtese: 92.1 X 59.2 X 17.8cm ndersa pa mbajtese: 92.1 X 55.2 X 7.9cm

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë