TV Hitachi LED 32" 32HB4T61 A

25136

Hitachi

Televizor i markes Hitachi modeli 32HB4T61 A

Ekran me madhesi 32"rezolucion HD Ready 1366 x 768

Televizori eshte SMART qe ju ofron mundesine ta lidhni me wirelessin e shtepise tuaj dhe te navigoni permes tij

SMART+WIFI SMART LED. Me kornize ngjyre te zeze.                                                        

Marresi DVB-T2/C. Lidhje  2x HDMI, USB, SCART, CI, HbbTV, WiFi, Bluetooth

Me cilesi te larte Audio dhe figure                                

Marka Hitachi
Garancia 3 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Hitachi modeli 32HB4T61 A

Ekran me madhesi 32"rezolucion HD Ready 1366 x 768

Televizori eshte SMART qe ju ofron mundesine ta lidhni me wirelessin e shtepise tuaj dhe te navigoni permes tij

SMART+WIFI SMART LED. Me kornize ngjyre te zeze.                                                        

Marresi DVB-T2/C. Lidhje  2x HDMI, USB, SCART, CI, HbbTV, WiFi, Bluetooth

Me cilesi te larte Audio dhe figure                                

Fleta e të dhënave

Marka Hitachi
Garancia 3 vjet
Madhesia e Ekranit TV 32"
Lloji TV LED
SMART PO
Rezolucioni 1366 x 768 (HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë