Cmim i reduktuar! TV LED ELEKTRA 49" ET-49FHD18S-T2

TV LED ELEKTRA 49" SMART CURVED

25089

Elektra

Televizor i markes Elektra modeli ET-49FHD18S-T2

I harkuar me rezolucion Full HD dhe ekran me madhesi 49"

Me sistem Android 4.4/Cortex A7 dual Core me shpejtesi 1.2Ghz/mALI 400MP2/512MB/4GB

Marres DVB-T2/C, Wifi RJ-45

Me 3 dalje HDMI, 2 vend per USB, 1 VGAx1

Vend per PC Audio Input, Coaxial OUTx1

GARANCIA 2 VJET

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 4.4 KitKat
Procesori CPU Dual Core
Shpejtesia e Procesorit 1.2 GHz
Madhesia e Ekranit TV 49"
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Elektra modeli ET-49FHD18S-T2

I harkuar me rezolucion Full HD dhe ekran me madhesi 49"

Me sistem Android 4.4/Cortex A7 dual Core me shpejtesi 1.2Ghz/mALI 400MP2/512MB/4GB

Marres DVB-T2/C, Wifi RJ-45

Me 3 dalje HDMI, 2 vend per USB, 1 VGAx1

Vend per PC Audio Input, Coaxial OUTx1

GARANCIA 2 VJET

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 2 vjet
Sistemi Operativ Android 4.4 KitKat
Procesori CPU Dual Core
Shpejtesia e Procesorit 1.2 GHz
Madhesia e Ekranit TV 49"
SMART PO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë