TV Led Lobod LE-4018 T2, S2

21599

Lobod

Televizor i markes Lobod LED modeli 4018

Rezolucion FULL HD me marres Dixhital HD te integruar DVB-T2-S2,C

Lobod ka arritur idenë e një aplikimi të cilësisë në shtëpi për dizajn modern.

Linja e re e televizorëve LED ndjek trendet moderne, aftësinë për t'u lidhur me të gjitha pajisjet (lap-topet, telefonat etj)

Madhesia e ekranit 40", ekran LED IPS LCD

Kendi i shikueshmerise 170°x160° 

Audio: 2 bokse nga10W (20W total)

Rezolucioni 1920 X 1080 pixels

Kontrast te larte 5000:1, Moduli CL+

Frekuenca 100Hz. Lidhjet USB, HDMI, SCART

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1080
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes Lobod LED modeli 4018

Rezolucion FULL HD me marres Dixhital HD te integruar DVB-T2-S2,C

Lobod ka arritur idenë e një aplikimi të cilësisë në shtëpi për dizajn modern.

Linja e re e televizorëve LED ndjek trendet moderne, aftësinë për t'u lidhur me të gjitha pajisjet (lap-topet, telefonat etj)

Madhesia e ekranit 40", ekran LED IPS LCD

Kendi i shikueshmerise 170°x160° 

Audio: 2 bokse nga10W (20W total)

Rezolucioni 1920 X 1080 pixels

Kontrast te larte 5000:1, Moduli CL+

Frekuenca 100Hz. Lidhjet USB, HDMI, SCART

Fleta e të dhënave

Marka Lobod
Garancia 2 vjet
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1080
Ekran LED Ekran LED
Madhesia e Ekranit TV 40"
Lloji TV LED
SMART JO
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë