TV LG 32" LV340C

21987

Televizor i markes LG modeli LV340C

Me rezolucion HD dhe ekran Display LED me madhesi 32"

Rezolucioni i ekranit 1366 X 768 LED

Televizori nuk eshte Smart 

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema.

Moduli CL+.Kornize e holle dhe elegante. Frekuenca 100 PMI 

Marresi DTS/DVB-T2/C/t2. Lidhjet USB,HDMI

Marka LG
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1366x768
SMART JO
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Televizor i markes LG modeli LV340C

Me rezolucion HD dhe ekran Display LED me madhesi 32"

Rezolucioni i ekranit 1366 X 768 LED

Televizori nuk eshte Smart 

Audio e paster dhe volumi i larte do ju mundesojne te ktheni dhomen tuaj te ndenjes ne nje mini kinema.

Moduli CL+.Kornize e holle dhe elegante. Frekuenca 100 PMI 

Marresi DTS/DVB-T2/C/t2. Lidhjet USB,HDMI

Fleta e të dhënave

Marka LG
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1366x768
SMART JO

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: